Laserleikkaus

Laserleikkaus on yksi suosituimmista silmien laserleikkaus lähikuvasilmäleikkauksen muodoista. Sen räjähdysmäinen suosion kasvu kertoo siitä, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Laserleikkauksia tehdään Suomessa arviolta yli 25000 vuodessa, joten toimenpide on turvallinen ja riskit ovat pieniä.

Laserleikkaus menetelmät:

Laserleikkauksessa voidaan käyttää useita eri menetelmiä.

Lasik

Lasik tulee sanoista (laser-assisted in stiu keratomileusis). Lasik on läppäleikkaus, jolla saadaan korjattua silmien taittovirheitä. Leikkauksessa silmän pintaan tehdään läppä, joka on noin 100 mikrometriä paksu. Läppä tehdään mikrokeratomilla tai femtosekuntitaajuudella pulsoivalla laserilla.

Läpän tekemisen jälkeen päästään sarveiskalvon sisäiseen kudokseen, jota muokataan laserilla tarvittavan muotoiseksi, jotta taittovirhe saadaan korjattua.

Kun laserointi on ohi asetetaan läppä takaisin paikoilleen ja varmistetaan, että ilmakuplia ei jää. Läppä pysyy itsestään paikallaan ja parantuessaan kiinnittyy jälleen sarveiskalvoon.

PRK

PRK-leikkaus tarkoittaa fotorefraktiivista keratektomia, joka on ensimmäinen menetelmä, jossa muokattiin laserilla sarveiskalvon muotoa. Menetelmän ero Lasik-leikkaukseen on tapa jolla sarveiskalvon keskimmäinen kerros paljastetaan. PRK:ssa ei sarveiskalvoon leikata läppää vaan sarveiskalvon pintakerros poistetaan erityisen instrumentin avulla mekaanisesti.

Lasek

Lasek tulee sanoista (laser-assisted sub-epithelical keratectomy), joka on uusin taittovirheleikkaus menetelmä.

Menetelmässä sarveiskalvon pintakerros eli epiteeli pehmennetään, jonka jälkeen epiteeli voidaan “rypyttää” sivuun tarvittavalta hionta-alueelta, jolloin päästään suorittamaan laserointi sarveiskalvon pintaan. Leikkauksen jälkeen pintakerros pyritään levittämään takaisin sarveiskalvon päälle ehjänä.

(Lähde:wikipedia)

Silmien laserleikkaus hinta

Laserleikkauksien hinnat vaihtelevat paikkakunnittain. Laserleikkauksien hinnoissa on eroja, riippuen menetelmästä.

Voit kilpailuttaa kauttamme silmiesi laserleikkauksen ja takaat näin itsellesi parhaan mahdollisen tarjouksen!

Kilpailuta silmäleikkaus jo tänään. Saat vastauksen nopeasti paikalliselta asiantuntijalta. Lopullisen hinnan tiedät vain pyytämällä tarjouksen.