Kaihileikkausten hinnoissa on suuria eroja

Kaihileikkauksia tehdään Suomessa vuosittain yli 40 000. Suurin osa kaihileikkauksista tehdään julkisella puolella, mutta yhä useampi valitsee yksityisen. -Miksi näin?

kaihileikkaus hinta

Valintaa yksityisen ja julkisen sektorin välillä pidetään odotusaikoihin liittyvänä. Osa julkiselle puolelle hakeutuneista potilaista saattaa joutua odottamaan jopa puolivuotta ennen kuin leikkausta suoritetaan.

Silmäleikkauksissa tulisi panostaa nopeuteen, osa silmäsairauksista vaatii akuuttia hoitoa jolloin ei ole aikaa odottaa. Osalle kaihileikkaukseen hakeutuvista potilaista jo puolenvuoden jono on liikaa. – Lisäksi kaihileikkausten määrä on jatkuvassa nousussa, tämä asettaa osaltaan paineita julkiselle puolelle.

Se, että ilmenee lieviä kaihin oireita ei vielä tarkoita, että tulisi hakeutua kaihileikkaus jonoon. Jos julkiselle puolelle ei saa lähetettä kaihileikkaukseen, kannattaa harkita tarvitsetko oikeasti vielä leikkausta ennen kuin hakeudut yksityiselle.

Harmaakaihi on erittäin yleinen iäkkäämmillä, joka tulee lähes jokaiselle. Kaihiin ei ole muuta hoitoa kuin leikkaus, joka on yksi yleisimpiä silmäleikkauksia.

Harmaakaihia ei tule sekoittaa viherkaihiin vaikka nimi on samantyyppinen.

Kaihileikkauksen hinta on julkisella puolella huomattavasti edullisempi. Yksityisellä puolella hintaa tulee lisää yli 1000 – 2500 euroa per silmä. Monet kuitenkin hakeutuvat yksityiselle juurikin nopeuden takia – ei tarvitse jonottaa.

Kilpailuta kauttamme edullisin kaihileikkaus ja vältä jonottaminen!

Kilpailuta silmäleikkaus jo tänään. Saat vastauksen nopeasti paikalliselta asiantuntijalta. Lopullisen hinnan tiedät vain pyytämällä tarjouksen.