Eroon silmälaseista laserleikkauksella

Silmälasien tai piilolasien tarve johtuu aina silmien eroon silmälaseista laserleikkauksellataittovirheestä. Onko laserleikkaus turvallinen? Kenelle laserleikkaus sopii? Mitä silmien laserleikkaus maksaa?

Mietitkö miltä tuntuisi herätä aamuisin ilman, että ensimmäiseksi havittelet lasejasi yöpöydältä?

Ärsyttääkö lämpötilojenvaihtelusta aiheutuva lasien huurustuminen?

Artikkelissa avaamme suurimpia kysymyksiä liittyen silmälaseista tai piilolaseista eroon pääsemiseen silmien laserleikkauksen avulla.

Kenelle silmien laserleikkaus sopii?

Silmien laserleikkauksia tehdään pääsääntöisesti nuorille yli 18-vuotiaille, jotka käyttävät silmälaseja nähdäkseen kauas.

Monelle silmien laserleikkaus on tarjonnut aivan uusia mahdollisuuksia harrastaa ja kokea asioita joita ei silmälaseilla voinut. Monelle myös jatkuva piilolinssien käyttö koituu ongelmaksi, kun silmät alkavat tulehtua tai kuivua.

Silmien laserleikkauksen yleistymisen myötä laserleikkauksia on alettu tekemään myös yli 40-vuotiaille.

Piilolinssit ei aina ole ratkaisu

Piilolinssien jatkuva käyttö saattaa heikentää silmän pinnan rakennetta siten, että piilolinssien käyttö alkaa tuntua epämukavalta.

Mitä silmien laserleikkaus maksaa?

Silmien laserleikkauksia tehdään ympäri Suomen yksityisillä lääkäriasemilla, jonka takia leikkausten hinnoissa saatta olla suuriakin eroja.

Nopeasti arvioituna silmien laserleikkausten hinta vaihtelee aina 2000 – 3500 euron välillä.

Jos olet hakeutumassa silmien laserleikkaukseen, lähetä meille kilpailutuspyyntö niin etsimme sinulle paikkakuntasi parhaan mahdollisen hinnan ja ammattitaitoisen palvelun.

Miten leikkaus etenee?

Ensin suoritetaan esitutkimus, jonka jälkeen suoritetaan leikkaus. Leikkauksen jälkeen käydään kontrollissa, jossa varmistetaan että leikkaus onnistui hyvin. Lisää taittovirheleikkauksesta voit lukea sivuiltamme.

Mitä riskejä laserleikkaukseen liittyy?

Julkaisimme artikkelin, jossa on lueteltu mahdollisia riskejä. Tosin nyky teknologialla ja vuosikymmenten osaamisella riskit ovat lähes olemattomia.

Koska laserleikkausta ei kannata tehdä?

Jos olet tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseesi silmälasien tai piilolinssien käyttäjän ei kannata hakea leikkaukseen. Vasta jos asia alkaa häiritsemään on järkevää mennä leikkaukseen. Toisaalta jotkin silmien vauriot tai sairaudet voivat estää leikkauksen. Nämä asiat selvitetään kun tehdään esitutkimusta.

Silmien laserleikkauksen ikäraja on 18-vuotta, jotta kasvuun liittyvät näön muutokset olisivat ohi.

Paraneeko näkö aina laserleikkauksessa?

Kyllä paranee, yleisestiaina päästään parempaan näköön kuin ennen leikkausta, jolloin leikkaukseen hakeutunut henkilö voi useimmiten luopua silmälasien käytöstä kokonaan. Usein näkö saattaa olla jopa parempi leikkauksen jälkeen kuin silmälaseilla ennen leikkausta. Ensimmäisen kuukauden aikana leikkauksen jälkeen näkö saattaa vaihdella ennen kuin asettuu lopulliseen tarkkuuteen.

Silmien laserleikkaus ei kuitenkaan suojaa ikänäöltä. Normaalisti nuorena leikkauksen suorittanut, saattaa saada neljä-viisikymppisenä lukulasit.

Muista. Ennen kuin päätät missä leikkautat silmäsi, voit ilmaiseksi kilpailuttaa parhaan leikkaushinnan kauttamme!

Kilpailuta silmäleikkaus jo tänään. Saat vastauksen nopeasti paikalliselta asiantuntijalta. Lopullisen hinnan tiedät vain pyytämällä tarjouksen.